Jessies Bolleopskrift

Ingredienser:

  • 50 g gær
  • 3-4 Æbler eller Gulerod
  • Et par håndfulde havregryn
  • Kerner
  • Olie
  • Rør- eller puddersukker
  • Salt
  • Mel
  • 4-6 dl lunkent vand

Opskrift

Gæret opløses i lunkent vand. Der tilsættes sukker og salt. Riv æble eller gulerødder. Tilsæt olie og et havregryn og evt. hørfrø/sesamkerner eller andet. Så skal der mel i og æltes. Hæver og æltes godt igennem - formes til boller eller brød. Bag ved 200 grader.


19. februar:

  • 50 g gær
  • 2 Gulerødder
  • Et låg havregryn med stor top
  • Et skvæt hørfrø
  • 2 Spiseske Olie
  • 1 Spiseske Sukker
  • Salt
  • Mel
  • 5 dl lunkent vand

15-18 min på 200 grader. Vendt halvvejs.

Blev til 17 boller.

Feedback: Lidt våde. Måske skal de laves tyndere. Kan godt få mere salt, gulerod og hørfrø. Lad os prøve med lidt mindre gær.