Jessies Bolleopskrift
Ingredienser:
- 50 g gær
- 3-4 Æbler eller Gulerod
- Et par håndfulde havregryn
- Kerner
- Olie
- Rør- eller puddersukker
- Salt
- Mel
- 4-6 dl lunkent vand
Opskrift
Gæret opløses i lunkent vand. Der tilsættes sukker og salt. Riv æble eller gulerødder. Tilsæt olie og et havregryn og evt. hørfrø/sesamkerner eller andet. Så skal der mel i og æltes. Hæver og æltes godt igennem - formes til boller eller brød. Bag ved 200 grader.
19. februar:
- 50 g gær
- 2 Gulerødder
- Et låg havregryn med stor top
- Et skvæt hørfrø
- 2 Spiseske Olie
- 1 Spiseske Sukker
- Salt
- Mel
- 5 dl lunkent vand
15-18 min på 200 grader. Vendt halvvejs.
Blev til 17 boller.
Feedback: Lidt våde. Måske skal de laves tyndere. Kan godt få mere salt, gulerod og hørfrø. Lad os prøve med lidt mindre gær.